بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/08/29 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر آموزش‌وپرورش:

طرح شهاب بنیاد ملی نخبگان از کلان‌پروژه‌ها در دستیابی به مرجعیت علمی است

رضامراد صحرایی با بیان اینکه طرح شهاب بنیاد ملی نخبگان یکی از هفت کلان‌ پروژه‌ وزارت آموزش پرورش در دستیابی به مرجعیت علمی است، شناسایی و هدایت استعدادهای برتر در این طرح را از جمله اقدامات مهم راهبری پرونده رشدی تربیتی دانش‌آموزان برشمرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ رضامراد صحرایی با بیان اینکه ۷ کلان پروژه در آموزش و پرورش برای رسیدن به مرجعیت علمی وجود دارد، گفت: کشف و هدایت استعدادها و راهبری پرونده رشدی تربیتی دانش‌آموزان یکی از این اقدامات است.

وی ادامه داد: طرح شهاب و شناسایی و هدایت استعدادهای برتر با بنیاد ملی نخبگان یکی از این کلان پروژه‌ها است تا دانش‌آموزان خاص شناسایی شوند.

صحرایی محوریت بخشی به کتاب‌های درسی را یکی دیگر از کلان پروژه‌های وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: باید چارچوب شایستگی پایه هر کتاب درسی مشخص شود و این موضوع در حال آماده‌سازی و به عهده متخصصان سپرده شده است.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، سکوهای تولید محتوا نیز از کلان پروژه‌هایی است که در موضوع مرجعیت علمی اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه بازآرایی فرآیندهای آموزشی از دیگر کلان پروژه‌ها است، گفت: با مدیریت متوازن رشته‌ها دانش‌آموزان را به سمت رشته‌های مهارتی می‌بریم. ۱۰۰ هزار دانش آموز به سمت رشته‌های مهارتی رفته‌اند و ما مطمئنیم آنها در آینده مشکل اشتغال نخواهند داشت.

صحرائی خاطر نشان کرد: موضوع المپیادها نیز در مرجعیت علمی از اهمیت زیادی برخوردار است. ما المپیادهای جدید تصویب کردیم. المپیادهای بیوتکنولوژی، مدیریت و اقتصاد، حکمرانی، فناوری‌های نوین و علوم هسته‌ای، المپیاد علم و سواد رسانه‌ای از جمله این المپیادها هستند. این المپیادها زمینه را برای دانش‌آموزانی که فراتر از کتاب‌های درسی نیستند، فراهم می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از کارهای جدید، توجه به پژوهشسرای دانش آموزی است. بیش از ۶۵۰ پژوهشسرا در کشور وجود دارد.

وی همچنین از وزیر علوم خواست زمینه را برای حضور دانش‌آموزان در آزمایشگاه‌های دانشگاهی فراهم کند.

صحرایی به اهمیت توسعه همکاری‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: سال گذشته میزبان المپیاد فیزیک بودیم و به دنبال تاسیس المپیادهای مشترک با آیسسکو هستیم. همچنین زمینه فعالیت گسترده با همکاری‌های جهان اسلام وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: از سال آینده آزمون‌های تشخیصی خواهیم داشت که بعد از دوره تحصیلی یک پایش ملی انجام دهیم تا نقاط قوت و ضعف هر کشور مشخص شود.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: خروجی آموزش و پرورش زمانی که وارد آموزش عالی شود، زمینه ساز مرجعیت علمی خواهد شد.


***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس 
bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا 
کلیک کنید.

 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 168413
کلمات کلیدی
مدیر کردستان
خبرنگار

مدیر کردستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید