دومین جلسه از سلسله جلسات «نشست با نخبگان کردستان» در تاریخ 12/ 12/ 1403 در دفتر ریاست بنیاد نخبگان کردستان برگزار شد.
دکتر جمال محمدی، در این دیدار بر اهمیت ارتباط دائمی «بنیاد» با جامعه نخبگان تأکید و برگزاری این نشست ها را گامی مثبت در جهت آسیب شناسی فعالیت ها، عملکردهای پیشین و محوریت بخشیدن به مشارکت حداکثری نخبگان در پیشبرد برنامه ها و اقدامات بنیاد نخبگان استان کردستان دانستند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان کردستان: دکتر جمال محمدی در دومین دیدار خود با تعدادی از مخترعان تحت پوشش بنیاد ضمن تشکر و قدردانی از حضور یکایک مخترعان گرانقدر، بیان کردند موضوع اصلی نشست آسیب شناسی رابطۀ بنیاد نخبگان با جامعه مخترعان است و براین اساس از مخترعان حاضر در جلسه درخواست نمودند تا پیشنهادات و انتقادات سازنده خود را مطرح نمایند.
در این راستا، آقای فریدون محمدی از مخترعین بنیاد نخبگان بر قاعده مند شدن ارتباط نخبگان با بنیاد تأکید و تقاضا کردند تا در صورت امکان بنیاد برای برگزیدگان و مشمولین تسهیلات خود کارت عضویت صادر نماید.
در همین رابطه آقای کاوه میرزایی درخواست جذب نخبگان در شرکت های دانش بنیان را مطرح و تقاضا نمودند تا در فرایندی که به منظور صدور مجوز دانش بنیان بودن برای شرکت ها انجام می گیرد نخبگان نیز مشارکت داشته باشند. ایشان خواهان برگزاری جلسات متعدد با پارک علم و فناوری بوده زیرا عقیده داشتند بدینوسیله زمینۀ مشارکت نخبگان فنی و صنعتی و عمرانی در پروژه ها و برنامه های مرتبط در پارک فراهم می گردد.
آقای نوید نصرت پور نیز بر شفاف سازی مجراها و کانالهای ارتباطی بنیاد نخبگان با سایر سازمانها و نهادهای اجرایی تأکید و خواهان احیا و بازنگری کارگروه های تخصصی شدند. همچنین بیان کردند رابطۀ بنیاد با جامعه نخبگان باید طوری تعریف و بازسازی شود که نخبگان احساس تعلق سازمانی بیشتری داشته باشند.
در ادامه جلسه آقای رمضان رجبی ابراز داشتند باید به طور دقیق مشخص شود که مقولۀ حمایت از نخبگان چه معنایی دارد و ابعاد و سطوح آن کدامند؟ تسهیلاتی که مشخصاً در اختیار گروه های مختلف نخبگان قرار می گیرد به صورت شفاف معرفی و اطلاع رسانی شود. بنیاد باید ارتباط خود را با سازمانها و نهادها و دستگاه های اجرایی که پروژه ها و طرح های پژوهشی ارائه می دهند هر چه بیشتر تقویت کند.
آقای دکتر بهروز فدایی نیز بیان کردند بنیاد باید پل های ارتباطی بیشتری برای جلب حمایت های سایر دستگاه ها از نخبگان را پیدا و کاری کند تا دستگاه های اجرایی به نخبگان اعتماد کنند همچنین ایشان درخواست کردند تا کارگروه های تخصصی از نو مجدداً ساماندهی و فعال شوند.
آقای دکتر حسن قادرمرزی نیز ابراز نمودند لازم است بخش بانک اطلاعاتی بنیاد در خصوص حوزه های مختلف فعالیت نخبگان در استان تقویت شود و همچنین بنیاد باید مجراها و لینک های ارتباطی برای تقویت ارتباطات بین نخبگان در سراسر استان را پیدا نماید.
در پایان جلسه آقای سید عطاالله حسینی بر تقویت حمایت ها و تسهیلات بنیاد از نخبگان و نیز شفاف سازی معیارهای ارزیابی نخبگان و نخبه گزینی تأکید نمودند.