اولین جلسه از سلسله جلسات «نشست با نخبگان کردستان» در تاریخ 05/ 12/ 1403 در دفتر ریاست بنیاد نخبگان برگزار شد.
دکتر جمال محمدی، با تأکید بر اهمیت ارتباط دائمی «بنیاد» با جامعه نخبگان، ابراز داشتند هدف از برگزاری این نشست ها مرور برنامه ها و سیاست های «بنیاد»، آسیب شناسی فعالیت ها و عملکردهای پیشین و محوریت بخشیدن به مشارکت حداکثری نخبگان در پیشبرد برنامه ها و اقدامات بنیاد نخبگان استان کردستان است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان کردستان: دکتر جمال محمدی در اولین دیدار خود با تعدادی از نخبگان استان ضمن تشکر و قدردانی از حضور نخبگان، عنوان نمودند موضوع اصلی نشست بررسی انتقادی جایگاه و عملکرد «بنیاد» در استان کردستان از منظر نخبگان است و براین اساس از نخبگان حاضر در جلسه درخواست نمودند تا نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده خود را مطرح نمایند.
در این راستا، دکتر هیمن نوربخش، عضو هیأت علمی دانشگاه کردستان، ضمن ارزیابی وضعیت رابطۀ «بنیاد» با جامعه و نخبگان استان، راهکارها و پیشنهاداتی همچون «معرفی عمومی برنامه ها و فعالیتهای بنیاد در قالب نشستها و همایشهای عمومی»، «شفاف سازی در خصوص شیوه های امتیازدهی و ملاک های نخبه گزینی»، «معرفی جوایز، تسهیلات و حمایتهای بنیاد به مخاطبان» و «برگزاری منظم نشستها و جلسات با نخبگان استان» به منظور بهبود و ارتقای این وضعیت ارائه کردند.
در همین رابطه، دکتر امید رحمتی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان، ضمن انتقاد از کیفیت بازنمایی «بنیاد» در سطح استان بر ارتباط هرچه بیشتر بنیاد با سایر سازمان ها و ایجاد ارتباط قوی بین نخبگان و مدیران ارشد استان و همچنین ارتقای هر چه بیشتر سطح تسهیلات و حمایت های بنیاد از نخبگان تأکید کردند.
دکتر انور اسدی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامۀ جلسه، ، به کیفیت ارتباط جامعۀ دانشجویی با «بنیاد» اشاره کردند و لازمۀ بهبود این ارتباط را اطلاع رسانی بیشتر دانستند و تأکید کردند که «بنیاد» باید ارتباطی ویژه با بخش استعدادهای درخشان هر دانشگاه داشته باشد. ایشان همچنین ضمن تأکید بر رسالت «بنیاد» در معرفی نخبگان به دستگاه های اجرایی، متذکر شدند که لازم است «بنیاد» در کمک به جذب نخبگان به بدنۀ اجرایی استان نقش فعالتری ایفا نماید و حتی الامکان در قضیه انتخاب مدیران ارشد به طور غیرمستقیم ورود کند.
در ادامه جلسه، دکتر داود جمینی، عضو هیأت علمی دانشگاه کردستان، با تأکید دوباره بر برگزاری نشستها و جلسات با نخبگان استان، یادآور شد که بهتر است «بنیاد» از موازیکاری بپرهیزد و در چارچوب وظایف خود، استعدادهای برتر و ناشناخته استان را کشف و جذب و از آنها حمایت کند. ایشان متذکر شدند که در صورتی که «بنیاد» رسالت حمایت از نخبگان استان را به خوبی ایفا کند، سایر سازمانها و دستگاه های اجرایی نیز ملزم می شوند تا به این مهم توجه کنند.
در چارچوب بحث جلسه، در پایان، دکتر فردین حسین پناهی، عضو هیأت علمی دانشگاه کردستان، بر تقویت و بهبود جایگاه «بنیاد» در استان تأکید کردند و گفتگوی دائمی با نخبگان، احیای کارگروه ها و شوراها، و ایجاد ارتباط بین جامعۀ نخبگان و بدنۀ اجرایی را مهمترین وظایف «بنیاد» برشمردند.