معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کردستان: فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی باید از شوراهای هم اندیشی علم و تجربه حمایت کنند.
دکتر فیروزی: فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی باید از شوراهای هم اندیشی علم و تجربه حمایت کنند. یقیناً حضور نخبگان در شوراهای تصمیم گیری استان می تواند موجبات رشد و شکوفایی و تبع آن توسعه پایدار در استان را به همراه داشته باشد.
جلسه شورای علمی بنیاد نخبگان استان کردستان برگزار شد.
دکتر صادقی: فعالیتهای بنیاد نخیگان استان شامل دو بخش است. بخش اول آن فعالیتها و وظایف روتین که شامل اطلاع رسانی و برگزاری کارگاه آموزشی تسهیلات بنیاد، بررسی پرونده متقاضیان تسهیلات مختلف بنیاد نخبگان، راستی آزمایی آنها و در نهایت ارائه این تسهیلات به واجدین شرایط و نظارت بر حسن اجرای این تسهیلات مطابق قوانین بنیاد ملی نخبگان است. بخش دوم شامل فعالیتها و برنامه هایی است که با توجه به شرایط بومی استان، پتانسیلها و حوزه های اولویت دار استان و با همکاری بخشهای دیگر استان تدوین و پیشنهاد می شود.
بنیاد نخبگان استان کردستان با همکاری قرارگاه جهادی شهید حججی، اردوی تخصصی عمرانی- پزشکی- مناطق زلزله زده کرمانشاه را در نوروز 97 برگزار میکند
بنیاد نخبگان استان کردستان با همکاری قرارگاه جهادی شهید حججی، اردوی جهادی ویژه برادران به شرح زیر برگزار میکند:
زمان:23 اسفند الی 7 فروردین
مکان: مناطق زلزله زده استان کرمانشاه
تخصص های مورد نیاز: مهندسی عمران، پزشکی، تعداد محدودی طراح سایت و اندروید نویس.
مهلت ثبت نام: تا 20 اسفند 96
دانشمند برجسته گیاه شناسی کشور: یکی از بهترین هرباریوم های استانی و شاید منحصر به فردترین هرباریوم استانی که ثبت جهانی نیز شده است را در کردستان داریم.
مهندس حسین معروفی: استان کردستان به لحاظ توپوگرافی وضعیت بسیار خشنی دارد. مناطق صعب العبور بسیاری در استان وجود دارد و امکان دسترسی به آنها فعلاً میسر نیست. اگر نسل جدید که فارغ التحصیل می شوند وارد کار شوند و فعالیت را شروع کنند، مطمئناً گونه های گیاهی بیشتری شناسایی می شود و انتظار می رود که از این مناطق صعب العبور گونه های گیاهی جدیدی برای ایران و جهان پیدا شود.
ارج نامه معاون علمی و فناوری ریاست جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان برای گیاه شناس برجسته، مهندس حسین معروفی
ارج نامه معاون علمی و فناوری ریاست جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان برای گیاه شناس برجسته، مهندس حسین معروفی
دکتر حسین سدری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان: عشق ورزی به کار و تخصص دلیل اصلی موفقیت های مهندس معروفی در سطح ملی و بین المللی بوده است.
دکتر سدری: خاطرم است که در سال 1383 پروفسور فریچ دانشمند گیاه شناس آلمانی به کردستان سفر کردند و در بازدیدی که داشتند جناب مهندس معروفی با ایشان بودند. هنگامی که ایشان به آلمان برگشتند، بسیار از این سفر تعریف کردند و به ما گفتند که قدر جناب مهندس معروفی را بدانیم چون ایشان از دانشمندان بزرگ هستند. واقعاً جای افتخار است که ما همکار این عزیز هستیم.
دکتر کامران چپی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان: دانشجویان ما باید بزرگانی همانند مهندس معروفی را الگوی زندگی خود قرار دهند.
دکتر کامران چپی: در مورد شخصیت علمی ایشان اگر این را بگویم شاید شما باور نکنید ولی اگر از ایشان بپرسید که از این گیاه آیا در استان کردستان وجود دارد، ایشان به شما آدرس دقیق محل گیاه را می دهد. باور نمی کنم که کسی دیگر مانند مهندس معروفی باشد که بتواند به این شکل آدرس بدهد و این ویژگی فقط و فقط مخصوص ایشان است.
دکتر وزیری رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان: افرادی مانند مهندس معروفی می توانند برای جوانان ما الگو باشند
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان: نخبگان کسانی هستند که در کشور و استان خود می مانند و با وجود کمی ها و کاستی ها خدمت می کنند و حتی بعضی اوقات بهره بالاتر از حد انتظار را بدست می دهند و صد البته دین خود را به مردمشان ادا می کنند و این جای تقدیر دارد و باید از این عزیزان تقدیر کنیم.
دکتر حمزه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: مهندس معروفی دایره المعارف گیاه شناسی استان است
دکتر حمزه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: دقت بالا، حافظه بی نظیر و تعصب به کردستان و کار از ویژگی های بی نظیر مهندس معروفی است. چون فردی که یکه و تنها در شرایط سخت کوهستانی و در دمای بالای 40 درجه تا چندین درجه زیر صفر دنبال یک گیاه می گردد تا بتواند آن را به جامعه گیاه شناسی معرفی کند واقعاً باید آدم سرسختی باشد.
رئیس دانشگاه کردستان: افرادی همانند مهندس معروفی نعمتی خدادادی هستند و ما باید برای آنها ارزش قائل شویم.
رئیس دانشگاه کردستان: به نظر بنده افرادی همانند مهندس معروفی نعمتی خدادادی هستند و ما باید برای آنها ارزش قائل شویم. ما باید قدر نعمت ها را بدانیم و قدردانی از این نعمت ها این است که به آنها بها بدهیم، امکانات بدهیم تا آنها بتوانند هرچه بیشتر شکوفا شوند و جامعه بتواند از توانایی های آنها استفاده کند.