بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/12/13 - 09:53
  • - تعداد بازدید: 756
  • - تعداد بازدیدکننده: 147
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

سیزدهمین جلسه هسته مرکزی شورای سرآمدان علم و تجربه شهرستان مریوان برگزار شد.

سیزدهمین جلسه هسته مرکزی شورای سرآمدان علم و تجربه شهرستان مریوان با حضور اعضاء حقیقی و حقوقی در روز پنجشنبه 26 بهمن راس ساعت 10 صبح در محل دانشگاه آزاد اسلامی مریوان برگزار شد. در این جلسه که کارگروه هنر شورای سرامدان علم و تجربه شهرستان مریوان  گزارش ارائه کردند، دو نفر از اعضای شورای شهر و نماینده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مدعوین ویژه حضور داشتند.

~/Asset/News/News/Image/photo_2018-02-18_10-14-48.jpg

دکتر صادقی رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان در ابتدای جلسه عنوان کرد که در جلسه آتی شورای برنامه ریزی و توسعه استان، آئین نامه شورای سرامدان علم و تجربه شهرستانهای استان  مطرح و انشاالله به تصویب خواهد رسید و لذا این شورا با پشتوانه اداری محکمتری کار خود را در سطح استان ادامه خواهد داد.


دکتر صادقی در ادامه اظهار داشت که تجربیات شورای شهرستان مریوان در بیست و دومین نشست روسای بنیادهای نخبگان استانی و مسئولین بنیاد ملی نخبگان که در روز 12 بهمن سال جاری در بنیاد ملی نخبگان تشکیل شد، ارائه و  مورد استقبال  مسئولین بنیاد و روسای بنیادهای نخبگان استانی قرارگرفت.


رئیس بنیاد نخبگان عنوان کرد که با بررسی اجمالی کتاب عملکرد یکساله شورای سرآمدان علم و تجربه شهرستان مریوان به وضوح خواهید دید که هر کدام از کارگروهها که کار خود را بصورت گروهی و با همفکری بیشتر انجام داده اند و تعداد بیشتری از اعضای کارگروه در ارائه گزارش و تدوین فصل مربوط به عملکر خود مشارکت داشته اند، نتیجه بهتر و کیفیت بالاتر بوده است. ایشان اظهار داشت که ماهیت کار کارگروهها، فعالیت جمعی است که با همفکری و هم افزایی نسبت به بررسی مشکلات و پتانسیلهای حوزه مربوطه و ارائه راهکارهای علمی و عملی اقدام خواهند کرد.


دکتر صادقی عنوان کرد که هر کدام از کارگروهها به مثابه یک هسته نخبگانی عمل خواد کرد که رئیس کارگروه مربوطه علاوه بر سرامدان آن حوزه تعدادی از دانشجویان مستعد، علاقمند و شاغل به تحصیل در رشته های مرتبط با حوزه کارگروه را دور خود جمع کرده و بخشی از مسئولیتهای کارگروه را به آنها واگزار خواهد کرد. این امر باعث تقویت ارتباط آنان با همدیگر و با مسئولین شهر خواهد شد. بعلاوه استعدادهای برتر با اینکار در جریان امورات شهر خود قرار گرفته و ذهن آنها برای حل مشکلات و توسعه شهر خود کنجکاو میشود، بطوریکه در مطالعات، سفرها و کارهای پژوهشی خود نیم نگاهی به مسایل شهر خود نیز خواهند داشت و بدینصورت ما نیروهای را آموزش خواهیم داد که به راحتی در آینده میتوانند به جای اعضای فعلی هسته مرکزی ادامه کار را بدست بگیرند و این کار متوقف نشود. رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان افزود حضور مستعدین در کارگروهای ذیل شورای سرامدان علم و تجربه شهرستانهامیتواند باعث بالا رفتن سواد عملی و کاربردی آنان، تقویت حس وطن دوستی و روحیه  انجام کارهای عام المنفعه و جهادی در آنان شود.


در ادامه جلسه آقایان فاتح بادپروا، ارشد یامولا و جمال ایمانی به عنوان اعضای کارگروه هنر شورای سرآمدان علم و تجربه شهرستان مریوان گزارش خود را ارائه کردند. اقای فاتح بادپروا از هنرمندان برجسته مریوان که در سالهای اخیر دبیر جشنواره تئاتر خیابانی مریوان بوده اند، پشنهاد کرد که کمیته یا شورایی در ذیل کمسیون فرهنگی شهرداری برای سیاستگزاری در خصوص طراحی خلاقانه المانهای شهری تشکیل شود و در آن از هنرمندان متخصص و خوش فکر در زمینه هنرهای تجسمی و با معرفی کارگروه هنر حضور داشته باشد. ایشان در ادامه اظهار داشت که مریوان شهر توریستی است که اگر در طراحی پارکها، تندیس ها، مجسمه ها، رنگ آمیزی خیابانها و تابلوها و ... از فکر خلاق هنرمندان در کنار متخصصین حوزه معماری، عمران، شهرسازی و فضای سبز استفاده شود باعث زیبایی بیشتر شهر و رونق گردشگری خواهد شد.


آقای بادپروا اظهار داشت که یکی از راههای آموزش اصول شهروندی مثل مصرف بهینه آب، برق، گاز، حفاظت از محیط زیست، رانندگی، ساخت و ساز، تکریم مشتری و ارباب رجوع و ... استفاده از توانمندی بسیار بالای هنر در این زمینه است. با توجه به اینکه این موضوعات در راستای کار تعدادی از ادارات و دستگاههای اجرایی است پیشهاد شد که بخشی از بودجه فرهنگی این ادارات به این حوزه هدایت شده و در این راستا کارگروه هنر آمادگی خود را اعلام میدارد. پیشنهاد شد که کارگروه هنر در یکی از جلسات شورای اداری شهرستان حضور یابد و این مسئله را در آنجا تبیین و تشریح کند. کارگروه هنر در این خصوص محورهای آموزش اصول شهروندی و نوع هنر مربوطه برای رسیدن به این هدف را مشخص و طراحی خواهند کرد.


آقای یامولا یکی دیگر از اعضای کارگروه هنر پیشنهاد کرد که با دعوت از گروه های موسیقی از سراسر کشور و  اجرای کنسرتهای شبانه در زریبار توسط آنها می توان باعث جذب گردشگر و ایجاد نشاط اجتماعی شد. این کنسرتها توسط گروههای موسیقی از قویمتهای مختلف کشور مثل لری، کردی، گیلکی، آذری، بلوچی، عربی و ... اجرا خواهد شود، و حضور مردم در آنها رایگان است. پیشنهاد می شود در ابتدا اسپانسر این برنامه شهرداری و شورای شهر باشد و بعدها که رونق گرفت بخش خصوصی ضمن اسپانسری به تبلیغ محصولات خود در آن می پردازد.


اقای ایمانی یکی دیگر از اعضای کارگروه هنر به منظور حمایت از هنرمندان و ارتقاء صنعت گردشگری مریوان، پیشنهاد تشکیل و تاسیس بازار و نمایشگاه دائمی برای عرضه و فروش محصولات هنری و صنایع دستی شهرستان مریوان را مطرح کرد و از اعضای شورای شهر و شهرداری درخواست شد محل مناسبی برای این مهم در نظر گرفته شود.


 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 139646
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم