معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان:
تمرکززدایی، سبب معرفی ظرفیتهای متفاوت استانی به مسوولان میشود
فرشاد سلیمانی با بیان اینکه برگزاری جایزه مصطفی(ص) در اصفهان که یکی از قطبهای فرهنگی کشور است، یک فرصت خوب محسوب می شود، گفت: تلاش میکنیم تا اینگونه برنامهها را از تهران خارج کنیم بخصوص اینکه از مزیتهای تمرکززدایی این است که ظرفیتهای متفاوت استانها به مسئولان معرفی میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، فرشاد سلیمانی معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان در حاشیه برگزاری نشست روسای بنیادهای نخبگان استانی در اصفهان گفت: امسال به فراخور برگزاری رویداد جایزه مصطفی در اصفهان تصمیم گرفتیم نشست روسای بنیادهای نخبگان استانی را در نیز حاشیه این برنامه برپا کنیم تا درباره مسائل نخبگان و سیاستگذاریهای این حوزه، بحث و تبادل نظر صورت بگیرد.
فرشاد سلیمانی در باره اهمیت برگزاری همزمان جایزه مصطفی(ص) و نشست سالانه بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ما، مسوولان استانی بنیاد ملی نخبگان را هر سال دو بار کنار هم جمع میکنیم، اما امسال این نشست در حاشیه جایزه مصطفی(ص) در اصفهان برگزار شد.
وی گفت: جایزه مصطفی به نخبگان جهان اسلام تعلق میگیرد و یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان نیز شناسایی نخبگان و سرآمدان دنیا است.
سلیمانی اضافه کرد: جایزه مصطفی(ص) به افراد سرآمدی تعلق میگیرد که الگویی برای نخبگان دیگر بخشها هستند؛ بنابراین بدنبال این بودیم تا از این ظرفیت استفاده و در حاشیه برگزاری این رویداد، مسائل نخبگان، نحوه شناسایی آنها و الگوگیری از سرآمدان جهان اسلام را نیز بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه برگزاری این جایزه در اصفهان که یکی از قطبهای فرهنگی کشور است، یک فرصت خوب محسوب می شود، گفت: تلاش میکنیم تا اینگونه برنامهها را از تهران خارج کنیم بخصوص اینکه از مزیتهای تمرکززدایی این است که ظرفیتهای متفاوت استانها به مسوولان معرفی میشود.
شایان ذکر است، پنجمین دوره رویداد «جایزه مصطفی(ص)» از ششم مهر در اصفهان آغاز شد و تا دوازدهم این ماه ادامه دارد. بیش از یکصد نفر از دانشمندان جهان اسلام از ۴۰ کشور جهان در پنجمین رویداد جایزه علم و فناوری مصطفی(ص) در اصفهان شرکت دارند.
نظر دهید