بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/12/14 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 1118
  • - تعداد بازدیدکننده: 195
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر کامران چپی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان: دانشجویان ما باید بزرگانی همانند مهندس معروفی را الگوی زندگی خود قرار دهند.

دکتر کامران چپی: در مورد شخصیت علمی ایشان اگر این را بگویم شاید شما باور نکنید ولی اگر از ایشان بپرسید که از این گیاه آیا در استان کردستان وجود دارد، ایشان به شما آدرس دقیق محل گیاه را می دهد. باور نمی کنم که کسی دیگر مانند مهندس معروفی باشد که بتواند به این شکل آدرس بدهد و این ویژگی فقط و فقط مخصوص ایشان است.

~/Asset/News/News/Image/کردستان/DSC_0240.JPG

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان کردستان، دکتر کامران چپی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان در آیین نکوداشت مهندس حسین معروفی اظهار داشت: اجازه می خواهم در ابتدا از جناب آقای دکتر صادقی عزیز تشکر کنم که واقعاً نخبه بودن را به تمام معنا در این استان معنی کردند و از روزی که به بنیاد نخبگان استان کردستان تشریف آورده اند این کار گرامی و نیکو شروع شده است و امیدواریم که به همین منوال ادامه پیدا کند. خیر مقدم عرض می کنم خدمت تمام اساتید عزیزم و همچنین یک سلام و عرض ادب ویژه دارم خدمت استاد گرانقدر جناب آقای مهندس معروفی، خانواده محترم ایشان و فامیل و آشنایان ایشان که از راه دور و نزدیک تشریف آورده اند و در این مراسم حضور دارند.

 وی در ادامه عنوان کرد: سروران گرامی در باب صفات علمی و اخلاقی جناب مهندس معروفی مطالب زیادی را عنوان کردند. واقعیتش من در این جایگاه همان حس و حالی را دارم که در جلسه دفاع از رساله دکتری و در حضور این بزرگواران داشته ام. در اینجا تنها می توانم بگویم که جناب مهندس معروفی عزیز، شما را با صفات انسانی تعریف کردن شاید ظلمی باشد در حق شما. شما واقعاً به صفات ملکوتی و بهشتی مزین هستید. هر وقت که ما چیزی از اسباب و علم از شما خواسته ایم، با مهربانی و اخلاص آن را به ما ارائه داده اید و من امروز می گویم که افتخار می کنم که شاگرد شما بوده ام و هیچ وقت خود را در حد یک همکار نسبت به شما نمی بینم و همواره می گویم که شاگرد شما هستم.

دکتر چپی گفت: اگر بخواهم خطره ای از ایشان را بازگو کنم، بر می گردد به هفته اول خرداد سال 1378 که به دعوت مرحوم دکتر شاهویی ریاست وقت دانشکده منابع طبیعی، ما به کوه نوردی رفتیم. یکی از عزیزانی که در این سفر در خدمت ایشان بودیم جناب مهندس معروفی بود. من در آن زمان سرباز بودم و در حال گذراندن یک طرح علمی در دانشگاه کردستان بودم. در آن زمان جوانی غرور علمی عجیبی داشتم. به من گفتند که ایشان گیاه شناس است و من هم از سر غرور خواستم که ایشان را آزمایش کنم. ابتدا از گیاهانی که خود می شناختم شروع به پرسیدن از ایشان کردم؛ چون پیش خودم گفتم که اگر اشتباه بگویند متوجه می شوم. فقط کافی بود که بگویم این گیاه چیست. ایشان اسم گیاه، اقوام آن و حتی پدربزرگ و مادربزرگ آن را هم معرفی می کرد. جرأت کردم و سراغ گیاهانی رفتم که نمی شناختم. ایشان علاوه بر معرفی گیاه، آنقدر به پیشینه آن می پرداختند که خود من خجالت می کشیدم و می گفتم دست شما درد نکند، آن را شناسایی کردم. من در آنجا بود که به بزرگی، عظمت و شخصیت علمی این بزرگوار پی بردم و فهمیدم که باید شاگردی ایشان را کرد و دستشان را بوسید. در مورد شخصیت علمی ایشان اگر این را بگویم شاید شما باور نکنید ولی اگر از ایشان بپرسید که از این گیاه آیا در استان کردستان وجود دارد، ایشان به شما آدرس دقیق محل گیاه را می دهد. باور نمی کنم که کسی دیگر مانند مهندس معروفی باشد که بتواند به این شکل آدرس بدهد و این ویژگی فقط و فقط مخصوص ایشان است.

وی در خاتمه اظهار داشت: من در سال 1379 مدیر گروه مرتع و آبخیزداری شدم. اولین کاری که کردم از ایشان دعوت کردم که بیایند و هرچه درس در مورد گیاهان و گیاه شناسی داریم را درس بدهند که ایشان هم قبول کردند. البته برای مدتی و به دلایلی این همکاری محدود شده است و حالا که ایشان بازنشسته شده اند امیدوارم مراکز تحقیقاتی دانشگاه کردستان بتوانند از علم این عزیز بهره لازم را ببرند. در انتهای عرایضم نصیحتی دارم به همه دانشجویان که از این عزیزان، از این عالمان، دانشمندان و چهره های کشوری و جهانی الگوبرداری کنند. واقعاً خدای متعال را شاکرم که ایشان را خلق کرده اند، ایشان را در میان مردم کورد خلق کرده اند و ایشان را به این استان ارزانی داشته اند.


 
  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 139714
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم