بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/12/13 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 1068
  • - تعداد بازدیدکننده: 308
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر حمزه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: مهندس معروفی دایره المعارف گیاه شناسی استان است

دکتر حمزه  عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: دقت بالا، حافظه بی نظیر و تعصب به کردستان و کار از ویژگی های بی نظیر مهندس معروفی است. چون فردی که یکه و تنها در شرایط سخت کوهستانی و در دمای بالای 40 درجه تا چندین درجه زیر صفر دنبال یک گیاه می گردد تا بتواند آن را به جامعه گیاه شناسی معرفی کند واقعاً باید آدم سرسختی باشد.

~/Asset/News/News/Image/DSC_0142.JPG

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان کردستان، دکتر حمزه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در آیین نکوداشت مهندس حسین معروفی اظهار داشت: حرف زدن در مورد جناب آقای مهندس معروفی هم آسان است و هم سخت. از این جهت آسان است چون به لحاظ علمی، رزومه ایشان بر کسی پوشیده نیست. اما سخت از آن جهت است که من در این جمع چه بگویم که عزیزان از آن اطلاع نداشته باشند و برایشان تازگی داشته باشد. رزومه ایشان در بسیاری از رسانه های جمعی و در تلگرام وجود دارد و به واسطه اطلاع رسانی همه از برگزاری این مراسم اطلاع دارند. من تا به حال به تمام استان های کشور سفر کرده ام و به جرأت می توانم بگویم که در تهران اساتید و پژوهشگران استان کردستان از جایگاه بالایی برخوردار هستند.



دکتر حمزه در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: سابقه آشنایی من با مهندس معروفی به حدود 28 سال می رسد و به همین میزان هم با هم دوست هستیم. چون من کرمانشاهی هستم و ایشان کردستانی و ویژگی های فرهنگی مشترکی داریم، با هم رابطه نزدیکی نسبت به بقیه داریم. مهمترین خصیصه جناب آقای مهندس معروفی شخصیت آرام، متین و مهربانی است که به دل همه می نشیند. ایشان به مدت طولانی بر بخش تحقیقات منابع طبیعی مدیریت داشته اند و به جرأت می توانم بگویم که همه پرسنل ایشان را دوست دارند چه در استان کردستان و چه در استان های دیگر.



وی گفت: دقت بالا، حافظه بی نظیر و تعصب به کردستان و کار از ویژگی های بی نظیر ایشان است. چون فردی که یکه و تنها در شرایط سخت کوهستانی و در دمای بالای 40 درجه تا چندین درجه زیر صفر دنبال یک گیاه می گردد تا بتواند آن را به جامعه گیاه شناسی معرفی کند واقعاً باید آدم سرسختی باشد.



دکتر حمزه خاطرنشان کرد: امروزه منابع و شرایط کاری در استان ها بهبود یافته است اما در گذشته شرایط تهران بسیار مطلوبتر بود؛ اما ایشان باز کردستان را انتخاب کردند و به فعالیت در کردستان پرداختند. در گذشته اگر گیاه شناسی گیاهی پیدا می کرد برای بررسی آن باید به تهران می آمد تا بتواند آن را چک کند. در این بین مهندس معروفی یگانه مردی بود که به تهران نمی آمد و خود تمام گیاهان را شناسایی می کرد.



وی در ادامه تصریح کرد: ایشان پشتکار عجیبی دارند و در دو گروه گیاه شناسی و جنگل شناسی فعالیت می کنند. ایشان در عرصه منابع طبیعی 13 طرح خاتمه یافته دارند و با وجودی که بازنشسته شده اند اما مسئول 2 طرح بزرگ دیگر هستند. تا به حال 27 پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری را هدایت کرده اند، در 35 سمینار و گردهمایی شرکت کرده اند و 57 مقاله علمی نیز در مجلات داخلی و خارجی به چاپ رسانده اند. ایشان حتی یک لحظه بیکار ننشسته اند و به کشور و استان کردستان خدمت کرده اند. به جرأت می توانم بگویم که مهندس معروفی دایره المعارف گیاه شناسی استان است به طوری که ایشان هر گونه گیاهی را می شناسند، حداقل یکبار آن را جمع کرده اند و می دانند که در کدام نقطه از استان می روید و یافت می شود که حاصل آن یک هرباریوم بسیار با ارزش در مرکز تحقیقات منابع طبیعی استان کردستان است که این گنجینه در اختیار همه افرادی قرار دارد که در این زمینه فعالیت می کنند.



عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور اظهار داشت: مهندس معروفی فقط در استان فعالیت ندارند بلکه در تهیه فلور رنگی کشور نیز همکاری دارند. این فلور برنده جایزه یونسکو و چند جایزه دیگر شده است. یکی از طرح های ملی کشور که دولت سرمایه گذاری خاصی روی آن دارد، جمع آوری گونه های گیاهی اندمیک کشور است که مجریان این طرح 3 نفر ستادی هستند و 1 نفر استانی که این فرد کسی نیست جز جناب آقای مهندس معروفی.ایشان تا به این جای عمر خودشان را صرف کار و فعالیت کرده اند و پشتکار بالایی دارند. به نظر ما ایشان بازنشسته نشده اند و همچنان فعالیت دارند. همه ما تو را دوست داریم و امیدواریم که شاهد حرکت رو به جلوی تو باشیم.







  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 139547
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم