بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/12/14 - 10:02
  • - تعداد بازدید: 983
  • - تعداد بازدیدکننده: 189
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر حسین سدری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان: عشق ورزی به کار و تخصص دلیل اصلی موفقیت های مهندس معروفی در سطح ملی و بین المللی بوده است.

دکتر سدری: خاطرم است که در سال 1383 پروفسور فریچ دانشمند گیاه شناس آلمانی به کردستان سفر کردند و در بازدیدی که داشتند جناب مهندس معروفی با ایشان بودند. هنگامی که ایشان به آلمان برگشتند، بسیار از این سفر تعریف کردند و به ما گفتند که قدر جناب مهندس معروفی را بدانیم چون ایشان از دانشمندان بزرگ هستند. واقعاً جای افتخار است که ما همکار این عزیز هستیم.

~/Asset/News/News/Image/کردستان/DSC_0288.JPG

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان کردستان، دکتر حسین سدری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان در آیین نکوداشت مهندس حسین معروفی اظهار داشت: عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت حضار محترم، فرهیختگان، اساتید و تمام عزیزانی که به نحوی با بحث گیاهان و گیاهان دارویی در استان در ارتباط هستند. به نوبه خود از جناب آقای دکتر صادقی تشکر می کنم که بانی این کار خیر و نکوداشت محقق برجسته جناب آقای مهندس معروفی شدند و همچنین از جناب آقایان دکتر اخلاقیان و دکتر وزیری تشکر می کنم که میزبان این کار خیر شدند. در واقع برگزاری نکوداشت برای همچین عزیزی که قریب به 30 سال از عمر با عزتشان را صرف کار علمی و تحقیق کرده اند، کار ارزنده ای است که شاید از دو منظر قابل تقدیر باشد. یکی اینکه تقریباً بخش عظیمی از کشور مخصوصاً استان کردستان با واژه تحقیق و پژوهش بیگانه هستند که با برگزاری این چنین برنامه هایی می توانیم تجاربی که جناب مهندس معروفی در طی 30 سال به دست آورده اند را به جامعه انتقال بدهیم. جنبه دیگر می تواند این باشد که ما یک نخبه را به نسل جدید معرفی می کنیم و این نخبه می تواند الگویی برای آن نسل باشد. به نظر بنده برگزاری این چنین مراسم هایی برای این عزیزان آن هم در زمان حیاتشان کاری شایسته و قابل تقدیر است. 

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان عنوان کرد: جناب مهندس معروفی در بخش تحقیقات مراتع و جنگل های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان همگام با سایر بخش های استانی و کشوری در راستای اولویت ها و برنامه های کشوری قدم های مؤثری را برداشته اند. در بخش های تحقیقاتی مرکز تحقیقات ما پژوهشگرانی را داریم که همانند جناب مهندس معروفی می توانند مایه افتخار استان و کشور باشند. این افراد سهم قابل توجهی از یافته های علمی در کشور را به خود اختصاص داده اند که مایه مباهات است. اما چه شد که جناب مهندس معروفی با تمام موانع و کاستی هایی که در بخش تحقیقاتی در سال های گذشته وجود داشته باز به این قله رفیع رسیدند. جواب این است که ایشان به کار و تخصصی که دارند عشق می ورزند. رسیدن به این افتخارات در سطح کشور و جهان کار کوچکی نیست و البته کار هر کسی هم نیست. دلیل همه این افتخارات، عشق و علاقه ای بوده که به ایشان انگیزه داده است.

سدری در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال 1385 در استان کردستان همانند بسیاری از نقاط کشور، خشکسالی حاکم بود. ما با اکیپی شامل تخصص های مختلف از بخش های مختلف استان بازدید کردیم. برای ما که در عرصه منابع طبیعی بسیار سفر می کنیم، بعضاً گیاهان اهمیت کمتری دارند. یادم است که در این سفر من ناخواسته روی گیاهی پا گذاشتم که جناب مهندس معروفی شاکی شد که فلانی چرا روی آن گیاه پا گذاشتی. من هم در جواب گفتم که علف هرزه؛ که ایشان گفتند که نه این فلان گیاه در حال انقراض است. یکی از ویژگی هایی که جناب مهندس معروفی دارند این است که نقطه به نقطه استان کردستان را مانند کف دستشان می شناسند به نحوی که ایشان می دانند که در فلان کوه یا قله استان چند گونه گیاهی و با چه مشخصاتی وجود دارد.

وی عنوان کرد: خاطرم است که در سال 1383 پروفسور فریچ دانشمند گیاه شناس آلمانی به کردستان سفر کردند و در بازدیدی که داشتند جناب مهندس معروفی با ایشان بودند. هنگامی که ایشان به آلمان برگشتند، بسیار از این سفر تعریف کردند و به ما گفتند که قدر جناب مهندس معروفی را بدانیم چون ایشان از دانشمندان بزرگ هستند. واقعاً جای افتخار است که ما همکار این عزیز هستیم. مهربانی، تواضع، صداقت در کار، پشتکار و تعصب به کار از خصوصیات اخلاقی است که جناب مهندس معروفی به آنها مزین هستند. همه این خصوصیات اخلاقی در کنار علم و تخصص جمع شده است تا ما فردی به نام حسین معروفی داشته باشیم. ایشان از معدود محققانی است که خود را درگیر مدارک علمی نمی کند. ما در دانشگاه کردستان فقط دنبال این هستیم که از استادیاری به دانشیاری برسیم و سپس استاد تمام شویم؛ در حالی که ایشان اصلاً در این فاز نبودند و اصلاً به این مسئله اهمیت نمی دهند. به این خاطر است که ایشان دانشمندی برجسته هستند. ایشان با وجودی که بازنشسته شده اند ولی همچنان به فعالیت می پردازند و دست از کوشش بر نمی دارند.

وی در خاتمه عنوان کرد: از همه عزیزانی که موجبات برگزاری این مراسم را فراهم کرده اند و همه مهمانانی که از راه دور و نزدیک آمده اند، تشکر می کنم و از خداوند منان طول عمر با عزت را برای جناب آقای مهندس معروفی خواستارم.


 
  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 139743
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم